long time...

oaktiv har jag varit..
 
Sommaren har gått, hösten håller på att avvecklas och vintern är på ingående.
 
Har haft en låång skön semester ( mestadels på hemmaplan) sorg, glädje, likgilltighet , tröttsamhet och säkert en massa mer olika känslostormar sedan jag skrev sist.
 
sommaren började med en  Fantastisk överrasknings-farväl-30årspresent- Londonresa med Sara, som jag sedan sörjt och sörjer fortfarande sen flytten till Stockholm.
Glädjen återkom då jag besökte familjen Granvall i slutet av Augusti. Efter några  soliga dagar med vin, roliga pubbesök, god lunch ute på Rosendalsträdgård och en massa annat slutade resan i tårar för min del,  då jag tog avsked av min fina vän med familj och ett underbart Stockholm.
 
Blir allt som planerat så ses vi om några veckor och sen till jul!
 
 
Jag är och förblir en känslomänniska that´s it!
Jag har lika lätt till gråt som skratt, ilska som vansinnigt hysteri, det är något i generna. Ibland är det bara så svårt att förklara sådant. Jag anses nog vara en väldigt vrickad person i vissa sammanhang, det bjuder jag på.
 
 
Just nu är jag i en kris. Nej,  inte 30års krisen, utan; "vadskajagblidåjagblirstor-krisen" 
 
I mina fantasier har jag varit allt från hjärnkirurg, forskare på NASA, designer ( vore dock bra om man kunde rita annat än sträckgubbar då?)  hemma fru som sippar vin och flyttar vaser hela dagarna till lite mer realistiska saker så som kock, sjuksköterska, socionom, förskolelärare. Allt har både för och nackdelar, men vad har inte det?
 
Egentligen skulle jag bara vilja ta ett friår, fundera fixa klart mina tusen projekt, hänga med mina härliga ungar, spendera mer tid med min tålmodiga sambo ( är imponerad av att han inte bara lämnat in och gått för längesen)
 
Försöka få en normal relation med min far vore också en bra sak att ägna ett friår till.
Relationen vi har i dagsläget är nästintill obefintlig, (5 minuters telefonsamtal ungefär var tredje månad, det är vår relation det) 
Men som sagt, jag har tusen projekt och en fin familj jag måste fokusera på först och främst, så måste relationsbygget vänta ett tag till är det nog ingen fara.
 
Innan detta friår tar kraft måtte nog mina trisslotter inbringa mer stålar än dessa 30kr jag alltid lyckats skrapa fram.
 
Detta blev långt, osammanhängande och väldigt knepigt, det är ju så jag är, ja förutom lång då.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0