Middagstider

Under semestern är det lite si och så med middagsrutinerna på kolmila. Barnen äter oftast i normal tid, dvs 15-18 medan föräldrarna oftast äter senare, runt 19-22 tiden av någon konstig anledning har det fallit sej så. Varken jag  eller sambon har någon aptit då det är varmt och äta middag då man inte är hungrig brukar sluta i illamående för min del.
I alla fall blev det grillade kotletter marinerad i olja och LCHFklubbens grillkrydda och färskmalen svartpeppar
ikväll, mums!
 Då jag försöker hålla mej ifrån kollisar gjorde jag en fantastiskt god auberginegratäng som tillbehör. Super god och kommer göras fler gånger! 

Recept: 
(Som vanligt har jag bara höftat)

Skiva eller tärna en aubergine och lägg i en form.
Hacka en halv lök av valfri sort och svetta tillsammans med vitlök i het panna med smör. Tillsätt paprika och färsk svamp, låt stekas ihop, häll i en burk krossade tomater ( valfri smak) Krydda med salt, peppar och oregano. Häll röran över auberginen och strö över riven västerbottensost/ parmesan eller skivad mozzarella. Gratinera i ugnen 200grader i 15 minuter

Funkar till kött, fisk, kyckling eller som vegetarisk sås till pasta 


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0