Helg...

ja då var de helg igen.. veckaorna går så jävla fort! Hinner inte riktigt med själv, tiden brukar gå grymt sakta då man är arbetslös men inte de inte.

I helgen blir de mycket lugnt, bara slappa framför tvn å vara lat. Var i Luleå igår å handlade lite sen for jag och H  på Diamant och åt indisk mat.

Idag vet jag inte riktig vad jag ska göra, gå ut å gå med hundarna å sen ev luncha med S. Städa skulle jag behöva göra och även leta recept på lamm. De blir ett riktigt eld prov att göra lamm. Har aldrig någonsin gjort de å man kan tydligen misslyckas ganska så rejält med de. Så vi får val se hur de går..

Vad innehålls löst skit jag skriver, men jag har inte ett så händelserikt liv för tillfället.
I morgon har Sparta öppet, men själv ska jag inte dit. Tror inte de finns något mer trakiskt ute liv än "ute livet" i  Älvsbyn. Alltid samma folk, lika full som förra gången säger samma som föra gången, gör samma sak som förra gången,  tror fan dom har samma kläder som förra gången  gahhhh  Ända gångerna de varit kul är då KAC hade öppet..  Tur att brudarna är kul att gå ut med iaf. Tro aldrig att jag har haft tråkigt någon gång då jag varit ut tillsammans med dom.. 

Nä nu ska jag ta å klä mej ordentligt å ge mej ut på promenad med mina odjur.  

uppdatering

HA! Tur jag är en seriös bloggar oc bloggar varje dag! Så sant som jag sägder de så har jag haft massor att göra.. Jobbade hela förra veckan, gick intro.. Sen har jag gjort så mkt kul oxå.. VAr I lule hos Helle på inflyttningsfest, hade super kul med mina brudar.. Käka midda på Pastabacken, sen till Helle å sen Cleo.. På Cleo var de myche skumt folk..

Förra Tisdagen hade jag de så lugnt och skönt här hemma då jag kom från jobbet. Mami å lillasyster var sjuk efter Lilla miss T, så hon sov där å H han jobade em.  De var jag å dogsen hemma som slöa å såg DH å sen en orgie i CSI miami.

I Helgen Lördag bjöd fina vänner på middag.  Första gången vi är barnlediga samtidigt. Passade på att göra super gooood Thaimat i massor och bjöd på de. Sen kom de lite andra gemensamma vänner + H´s vänner..... Jag å min finaste S sjöng singstar å stökade på lite innan de blev dags för Röda rummet..

Nä nu är de kaffe dags.. Håller på att lägga av med min fula ovana nämligen min passion till Marlboro light, så de har blivit väldigt lite kaffe dom senaste dagarna..

Ha de bra!

RSS 2.0