gaaahah

Lilla T har varit så sjukt gnällig å klängig idag nästan så att hon försökt krypa in under skinnet på mej. Håller på att bli tokig! Samtidigt känner man sej som världens sämsta mamma...  Men de är väl så de ska vara ibland, livet som föräldera är inte heller alltid på topp..


Gode skön unge!


Har tvättat hela dagen lång å lär fortsätta till ikväll, men de är skönt att få bort de i helgen. Jobbar hela nästa vecka, då brukar de bli lite tight om tid att tvätta en massa.  Då har jag ett bekymmer mindre till veckan :)

Försöker hitta nå gardiner till sovrummet något som går i grått. Men de verkar vara helt lönlöst, tycker jag kollar överallt men hittar inge som jag gillar. De dyker väl upp något så småning  om. Nu vrålar LIlla T efter uppmärksamhet och glass så de är väl bara löpa iväg.. Trevlig söndag!


Tankar..

Mycket tankar, men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Måste ta en ordentlig funderare idag på allt.. Tänk om en kopp te hjälpte mot alla tankar och bekymmer, då hade allt varit på topp. Men nu är de så att de inte är de.

jaja

Ska å rösta idag, vet inte riktigt vad jag ska rösta på än. Är inte så jätte insatt i politikens värld eftersom de aldrig riktigt har intresera mej förrän de blev som de blev sist. Hoppas verkligen sverige har tagit sitt förnuft till fånga då de är omval och verkligen röstar "rätt."  Tänk på alla pensionärer, föräldralediga osv


Nä nu måste jag försöka ta i tu med detta på bästa sätt.

har ingen rubrik

Onsdag, jobbat all day long, hälsat på i Petberg,  cyklat med hunden i regnet. satte mej just vid datorn med en kopp te. Har sovmorgon imorgon ska bli riktigt skönt, får sova till 7 istället för halv 6 :) woohoo.

Helgen var trevlig. vi satt här i Lördags drack drinkar å dumma oss (hahaha fan vilka bra filmer jag har på spektaklet)
sen bar de av till Röda Rummet. Mkt roligt folk tack vare de var de kul, Röda i sej var väl ingen höjdare. L du är så jävla kul :p ska spara filmen forever! VAr sjukt sugen på efterfest för en gng skull, alla haka på å sen drog sej ur. De blev en snabb en iaf , jag drack å dom andra käka stekt palt med HALLONSYLT. Ingen vidare röjig fest. kom hem kl 3, men hade gärna fortsatt. De är ju lika då man ändå är igång.

Morsdag spenderade jag å P tillsammans. Vi käkade "morsdags"/bakis mat med L å sen glassade vi bara i solen.
Bjöd sen P, Mami L & A på middag hemma.

Ska gå å vara lite social med H en stund.

Grattis P xxxxIzagris har tuggat sönder mina skor!!!

 imorgon blir de en promenad ut å kika vad Älvsbyn har att erbjuda i sko väg

RSS 2.0