Morgon

Vaknade 06:10 kunde inte sova något mer, H är och jagar med Iza. Klev upp fixade välling till Lilla T å satte igång barn tv åt henne. själv så fastnade jag framför datorn, vilket är ganska lätt den här tiden på morgon. Hade tänk lägga mej i soffa med lite te å lyssna klart på min ljudbok.

Såg "Män som hatar kvinnor" för ca 4 veckor sen och tyckte att den var bra. Började fundera om man inte skulle ha läst den oxå, for till svärmor å kopierade ljudbojken för 2 veckor sen och nu är jag fast!

Lyssnar varje vaken minut nästan. När jag lagar mat, promenerar, tränar, söver Lilla T, mellan reklam pauserna på tv,  när jag går och lägger mej. Tror H börjar bli lite less på att jag är osocial hela tiden..

Har aldrig någonsin lyssnat på en ljudbok tidigare har alltid läst riktiga böcker. Brukar kunna läsa 2 - 3 st i veckan, läsa är bland de bästa jag vet, man blir så avslappnad och lugn av de rena rama meditationen för hjärnan (iaf för min del) Jag tror de har smittat av sej på Lilla T hon älskar böcker,  just nu skiftar ve mellan 3 olika. Måste gå på bibblan med henne snart.

nu måste jag ta tag i denna dag, ska börja med kaffe å sen ljudboken å te..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0