Lördag

och ledig, hur skönt som helst måste jag säga. Har 4 skift kvar att jobba. Känns lite trist att redan sluta, hade lätt kunnat jobba fram till det är dax. Är pigg och fräsch hela tiden, så varför ska jag gå hemma då?
Trivs super bra på jobbet med mina kollegor. Kan nog inte ha det bättre!
Fina L som jag jobbar med var förbi och stoppade lite presenter i lådan i går kväll :) Hur fina som helst! En av dom åker i den på började väskan!
L, kom ihåg att du ska sola och bada för mej i Cypern också ses vi då du kommer hem!

H är och jagar med J, så jag och Lilla T har en riktig tjej dag framför oss. Hade tänkt upp på Kanis för att kolla åp hundutstälningen, sen ut på byn för att besöka diverse loppisar. en fika kanske vi hinner med och sen en sväng upp till stallet och kolla tävlingarna. Fullt upp med andra ord!

Skulle egentligen behöva in till stan och inhandla lite prylar, men det hinner jag när jag slutat jobba..

Igår efter jobbet for jag och Lilla T till J & J för lite bäbismys! Men hon sov bara.. Hur underbart vacker som helst är hon. En MASSA mörkt hår, och stora blå ögon (som hon tvär öppnade innan vi for) Lilla T tyckte inte det var så jätte spänannde med bäbis. Hon roade sej mest själv med nå leksaker. Klart att hon var och strök och kände lite och ville hjälpa till att byta blöja. Men annars var det inte så jätte intressant. Men det kan ju fort ändras..

Har insett att jag MÅSTE köpa en ny systemkamera och en kompakt kamera. Tycker det börjar vara tråkigt med bara en massa text.. Kanske skulle man göra om designen oxå (om mitt tålamod tillåter det dvs)

Nä nu ska jag ta och göra mej redo att möta dagen!
Kass

på att uppdatera! Har fullt upp jämt, så jag får väl skylla på det. Har inte tid för dator nu så detta blir bara en snabbis.. Men det är ju inte helt fel heller.. Fick världens sämsta besked igår om vår avdelning. Ingen av personalen får stana kvar!! Hela styrkan ska bytas ut, men gör det inte så mkt efter som jag bara har 6 skift kvar innan jag blir ledig ett bra tag. Men jag tänker på de andra.. Fan för Älvsbykommun, ni är as!

Idag har jag hunit med mitt ordinarie jobb + att jag gästspelade i hemtjänsten ett par timmar på em. KUL, men jag blev gode trött. Kvällen bjuder åp mys med min sambo och en film i soffan. Skönt!
Nä nu ska jag hänga tvätt & sen fara på ICA & se om ja hittar ngn film

Torsdag

Var en evighet sen jag bloggade. Har haft alldeles för full upp med jobb och diverse hemma sysslor..

Rastar just nu, sitter och lyssnar på mina kollegor M & L när dom serverar lunch till våra gamla.. Funerar vad man själv skulle ha ätit, förmodligen det obligatoriska jobbar lunchen, filmjölk och cornflakes.. Ett under att man inte får skörbjugg. Vi har varit riktigt bakfulla på fm, det blev en banankaka, mazarinkaka med hallonglasyr och kladdkaka. Har tänkt ev slänga ihop nå grötbröd i em oxå.
Sen är min bakfullhet över för denna vecka!

 Nä nu ska jag gå och göra lite nytta!

RSS 2.0