Måndag

Kände mej väldigt seg i morse. När jag tittade ut genom fönstret insåg jag varför... REGN och grå himmel, men det måste ju få regna ibland oxå.. Dagen idag bjuder inte på så hemskt mkt spännande, ska tvätta, städa, göra lite ärenden osv. Hade ev tänkt hinna förbi J med en present till bäbis, hon har fått börja med sin havandeskapspenning nu så nu har hon förhoppningsvis tid för lite besök :p

Igår kväll kände jag att dagen hade varit full av aktiviteter. Hann städa undan, åka på båtutflykt med la familia, tvätta min nya bil, äta middag hos svärisarna och städa Lilla T´s rum.. Kan lova att städa hennes rum var ingen enkel match, tog lite mer än 1h! Har kastat lite grejer och lagt undan lite oxå. När jag ber henne hjälpa till så lägger hon sej i sängen och säger - Men mamma jag orkar inte städa nu, det är tråkigt! Men Mamma har du inte dammsugit än?! Snacka om att vara lat och gilla då andra jobbar.. Himlarns latunge, tur hon är söt iaf :)

Egentligen har jag haft fullt upp hela helgen. I Lördags åkte jag, C, C och I på Ikea och shoppade hejdlöst. Men hör och häpna så handlade jag endast för 674:- är sjukt stolt över mej själv. Men sen gick det lite mer pengar när vi var in på skopunkten och rusta, men ändå inte så farligt. HAr allt som allt spenderat ca 1200:- och det är inte mkt för att vara jag.

Känns skönt att jobba kväll i kväll, käner att jag behöver vila lite mellan varven idag. Det är mer sen förra veckan jag känner att det behövs att ligga en kvart och vila en stund. Har inte kännt så tidigare, men det är ju klart det ändras ju hela tiden..

Just det ja idag fyller S 27 år, ska ta å skicka iväg en gratulation till henne nu innan jag glömmer bort det :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0