Morgonstund

är guld i mun.. In my ass today!

Lilla T vaknade kl 5:00, har endast hänt 2 lr 3 ggr tidigare i hennes liv. Hon var arg för att solen lös in i sovrummet, trots persienner och fördragna gardiner. Visste inte ens att hon låg i vår säng, hon sa att hon smygit över i natt. Mysunge!

Börjar inte jobba förrän halv 8, så det blev en riktigt tidig morgon. Har hunnit äta en gröt tallrik, hård macka med kalkon och ett glas juice. Nu fattas bara KAFFE, tror aldrig kaffe varit så gott som det är nu. Skulle kunna dricka flera liter och bara klunka i mej det och sen dricka ännu mer!! Tur man har lite hejd iaf, annars hade jag nog gått omkring och mått konstant illa..

Slutar kl 15:00 idag, jobbar ett xtra skift eftersom en av mina arbetskompisar är sjuk, inte helt fel med lite xtra tid i lön. På tal om lön så kommer den på Torsdag, då bär det av till Piteå för mej och sambon. Måste bara fixa babysitter först, det är ingen hit att ha med sej Lilla T till staden för att handla mat. Hon blir väldigt rastlös efter ett tag och jag känner inte för att jaga henne runt varje butik jag kliver in i punkt slut.

Måste ta och ställa en påminnelse så jag inte glömmer rinha Sundebyn today, telefon tid mella 7-8 vilken jävla tid! Men men det är väl bara infinna sej i det och komma ihåg att ringa.
JUst nu överväger jag starkt om jag skulle idas gå ut och börja plantera lite blommor...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0