Välkommen sommar!

Sitter ute på altanen med ett glas apelsinsaft och mår hur bra som helst. Sommaren är äntligen här! Som jag har längtat. Tror aldrig att en vinter har känts så lång och tråkig som vintern som just passerat. Sommarvärmen har hållt i sej i en vecka nu och jag hoppas att den fortsätter..

Det kan inte bli bättre än vad det är.. Nytt jobb, sommar, semester (iofs bara 1,5 vecka men ändå) och lite göromål på huset. H ska fara och köpa färg i veckan, kulören blev mörkgrå tror jag. Ärligt talat så har jag inte varit så engagerad i val av färg, jag vill mest göra om inne. Men nytta går före nöje som man brukar säga, huset är aldrig målat sen det byggdes för snart 28 år sen så det är verkligen dax..

Ska ta och lägga mej i solen en stund innan middagen ska ställas på bordet. Tror att det blir att äta på altanen, ngt som vi gjort hela veckan och lär fortsätta med så länge det är varmt.

Raindrops keep falling on my head...

Börjar vara less på detta regn. Nu får det ta och bli sol snart, så man kan sitta ute mer. Fördelen med regn är väl att snön förvinner. Vi har inte så mkt snö kvar på vår tomt. Trodde aldrig vi skulle bli av med jätte snöhögen vi har haft på framsidan, men det har minskat avsevärt i storlek.
Kanske min telefon tinar fram?! Har planer på att ev fara och köpa en ny telefon till veckan, just nu är jag stolt? ägare av en Nokia 3510 (den första telefonen som kom med färgskärm!!) Jag känner mej väldigt hightec och modern när jag flashar med den.
Kan skicka och mot ta sms, mms men sen är det stopp. När jag mot tar ett mms så får jag gissa mej fram till vad bilden ska föreställa, bilden består av ett antal färgprickar som ska bilda ngt men vad?! Den funkar ju att ringa med iaf :)
Men jag känner mej i verkligt behov av en ny telefon med KAMERA! Här på Kolmilavägen så äger denna familj INGEN kamera. Min Nikon D50 bestämde sej för att säga tack och adjo när jag och J var och såg min andra man sjunga sin skön sång för oss (Lasse) Den bara lade av :( När jag och Lilla T var och hälsade på Morfar med familj så lade kompaktkameran av oxå.. Det är tydligt att jag inte ska ha ngt med teknik att göra. Det är ett under att min dator inte har gått sönder. Men det är klart jag har inte hunnit ha den så längde heller..

På tal om ngt annat så gör jag och Iza premiär på agilitybanan kl 12:00 idag, ska bli riktigt intressant. Hoppas bara att hon sköter sej. Iza är faktiskt lydig trots att hon är en jakthund, tugga(t)r på allt jag äger och gillar sopor. Hon är en skön filur som gärna ligger där det är som varmast, under ett täcke, steker i solen då det är 25+ grader ute eller så letar hon upp ngn solfläck i köket och ligger där och trycker.

Hon ser ut som en valp fortfarande, många gånger har jag fått frågan om hon är en stövarvalp - Nej säger jag då, hon är en Beagel, med spelad trevlighet eftersom jag är SÅ less på att svara på den frågan.. Samma gäller då jag är ute med Nala: - Är det en gråhund? - Nä det är en keeshond. - Jaha, vad gör man med dom då?! Sen är det bara dra hela keesens historia..

Nu är det kloklippning och en sen frukost som står på schemat!

Adios Amigos

RSS 2.0