Här är det tyst som i

graven! Kom just hem från svärföräldrarna, hade turen att bli bjudna på middag vilket inte var helt fel.. 

Lilla T är hos Mami och hälsar på, och kommer inte hem förrän Fredag eftermiddag då Mami börjar om att jobba.
Lille S sover och H betalar räkningar. Själv sitter jag i soffan, äter satsumas och chasewnötter och bara känner lugnet.  Ska snart bädda ner oss i soffan och se ""Sweeney Todd" med Johnny Depp.

Har varit riktigt slö idag. Inte fått så mycket gjort med andra ord.  Bara plockat undan lite och bakat bullar skulle baka bröd oxå, men jästen hade blivit dålig :(  Men imorgon bli det både brödbak och städning, efter att jag och S tagit en rejäl sovmorgon! Bäst att passa på då T är borta och man inte har någon tid att passa.

Annars då?

Det har börjat klia i fingrarna nu när suget på att göra om i vardagsrummet startat. Ska kika på blocket om jag hittar något gammalt vitrinskåp. Hade tänkt köpa ett och måla vitt för att sedan ställa i vardagsrummet där jag nu har en svart expedit med 8 fack.
Skulle även behöva 2 st gamla sängbord med lådor. Även dom ska målas vita, min underbart snälla svärfar har gjort vår sänggavel så jag hade tänkt köpa 2 sängbord och renovera upp dem så att dom passar till sängen.

Har säkert en miljon grejer som jag vill göra om NU!
Ska ringa min morbror och höra om han har någon stor renkrona till ett överkomligt pris. Den ska målas vit och sättas i hallen eller i vardagsrummet. Har riktigt många ideér som bubblar i skallen..

Måste eventuellt köpa en ny matta till vardagsrummet, min kära Nala har haft magsjuka. Självklart så blev ryamattan utsatt av denna sjuka.. Ska ta och försöka tvätta upp den med högtryckaren i helgen och går inte det, ja då är det väl bara att köpa en ny matta.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0