Söndag

Både min lill och storkarl ligger i soffan och myser. Lilla T ligger och sover, det var en trött och speedad tjej som inte var sovsugen som skulle i säng. H har varit med henne på bio i em, något som var väldigt uppskattat.
Medans dom var på bio, for jag och Lille S till S med en ananaspaj för lite surr och sånt.

Sitter i soffan och slänger ett getöga på tv som just nu visar "Ensam mamma söker"
Läste i hänt extra i veckan då dom skrivit om en av mammorna, riktigt töntig text måste jag bara säga. Om hennes "trassliga" uppväxt "Jag söp, skolkade och rökte!"
So what, vem gjorde inte det då man var 15-16?
Konstigt nog trots töntiga texter, lögner osv så läser man det ändå. Det är ganska svårt att undvika eftersom sådana tidningar finns överallt nästan.
Tror att skvaller tidningarna tar över alla väntrum. Finns det en inredningstidning, Vi föräldrar eller något sånt läser jag faktiskt hellre någon av dom. Där får man iaf tips och ideér, som tillhör vardagen. Finns det bara att välja mellan Dagens Industri och en skvaller blaska är inte valet svårt :P

Nä nu mys med lillkarln innan det är dags för han att sova. Sen blir det film och mys med storkarln, om han inte somnar som igår. Då blev det varken film eller mys.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0