2 Veckor

har gått sen Lille S kom till världen. Tiden går sjukt fort! Snart springer han omkring & stökar för fullt. Han är fortfarande lika underbart snäll som tidigare.


Har varit och lunchat med S idag. Det var riktigt kul, så det ska göras om igen snart! Nä nu ska jag fortsätta med mitt bullbak

Kan nu mer titulera

mej som 2 barns morsa. Hur det känns? Helt underbart måste jag säga..
Lilla T är stolt storasyster, jag & H stolta föräldrar till världens underbaraste barn.

Var inte alls beredd på att Lille S ville komma redan nu. Hade räknat med att gå över tiden som förra gången. Men inte det. Redan Tisdag kväll då jag & N var påväg hem från får barnfria indiska middag i Luleå..
(Som för övrigt var suuuuper god! Rekomenderar att käka på Diamant, inte världens mysigaste inredning, men maten är super god)

Kände lite i ryggen & i magen, men inte så att jag reflekterade över att det skulle vara klart 24h senare.. Han var ju inte beräknad förrän 10 September, inte sule han komma nu. Och jag hade ju 2 dagar kvar att jobba innan jag skulle vara ledig..

Sov sämst under natten, 3:30 drack jag morgon kaffe och fixade jag matsäck till H som skulle ut och jaga. Gick och la mej en stund för jag skulle ju fara och jobba..
Klockan ringde väckte Lilla T, skjutsade henne på dagis och for på jobbet.. Fick ge upp där efter kl 10 då jag hade 6-7 min mellan värkarna.. For till Bm L som tyckte att vi skulle nog börja tänka på att åka in.. For hem och städa, tvätta och fixade på lite.. När klockan börja närma sej 14 och värkarna kom med 4 min mellanrum, vi kom in på förlossningen inne efter kl 15, trodde vi skulle bli hem skickade men inte det.. Gick omkring, läste tidningar och lite sånt..

Kl 22 då kommer nog S sa H..

Närmare 20:00 blev värkarna olidliga efter en gått kom en ny direkt, och tjurig som jag är så vägrade jag epidural även denna gång.. kl 22:01 kom världens finaste lilla kille. Massa mörkt hår och en röst utan dess like. Krystade ca 7min, så det gick lite fortare än med Lilla T då jag höll på i 42min..

Världens snällaste kille har vi fått. Sover, käkar och fiser sen är han nöjdast i världen!
Lilla T är super stolt storasyster, men tycker att brorsan (som hon kallar han) är jätte jobbig då han skrike, vilket inte händer ofta..

Nu måste Lille S ta och vakna innan jag sprängs, ser snart ut som en tysk porrstjärna!


RSS 2.0