Lördag

Frusen efter promenad hem efter jobbet. Funderar på att ta en varm dusch och sen mysa ner mej i soffan under den underbara filten och kika på lite tv.

Jobbat några timmar i hemtjänsten ikväll, saknar ungarna massor som vanligt.

Längtar tills imorgon då dom vaknar, då blir det soffmys.

Varje helg kl 09:00 myser jag och lillan ner oss i soffan och kikar på Disneydags. Synd bara att dom slutat med "Bumbibjörnarna" och visar "Lilla sjöjungfrun" istället, det är linte lika bra. Men men huvudsaken frökenfräken är nöjd så :)

Morgondagen bjuder inte på så mycket, H ska ut och pimpla på morgonen, vi stannar hemma och bara vädret är ok ska jag vi ut på vagn och pulkatur. Har en del att fixa med hemma oxå, som att städa tvättstugan, vika tvätt, tvätta tvätt och skura badrummet. Hade jag haft orken hade jag gjort det nu, men den infinner sej inte riktigt.

Skulle behöva fara och träna oxå, har bara hunnit med 1 gång denna vecka, det har blivit en massa promenader istället.
Trots att det bara blivit i gång, kan jag tala om att den enda gången känns fortfarande!
Jag och L körde en massa riktigt effektiva övningar för mage, rumpa, lår, bakben. Synd är bara att man inte kan göra alla själv.
Därför får jag snällt vänta med att göra dem tills L har tid för träning och göra det jag kan göra.

Nää nu ska jag försöka övertala min sambo att ge mej lite massage. Fick en super bra grej av S från LUSH förra julen, ser ut som en tvål och funkar som tigerbalsan nästan. Den ska han få smörja på mina axlar och nacke!

Det underbaraste som finns

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0