Blåsväder

Vad det stormar!

Då jag och Tova gick till dagis blåser/stormar det och när jag hämtade henne blåser det lika mycket om inte mer.  Sixten verkar inte besväras av blåsten, han ligger nerbäddad i vagnen ute på bron och sover, som han gjort hela dagen nästan. 

Han är helt otrolig, han somnade 8.20 i vagnen då vi gick till dagis.
Han sov då jag och N for på ut på byn en sväng, han sov då jag la tillbaka han i vagnen. Han vaknade 12.30, åt lunch lekte lite. 13.20 gick vi till dagis, han var vaken där när jag satte han i vagnen då vi skulle gå hem då somnade han. Han måste vara helt slut, kanske förkylning på g..

Har inte gjort så mycket idag. N var förbi på lite kaffe, vi for på den lokala sport butiken och kollade skor.
Ska köpa mej ett par nya springafortskor. Har kollat på Reebok easy tone ett tag, men blev besviken då jag provade skon. Den är snygg, men inte skön på foten, kan ju iofs bero på att jag lider av fettofot....  
Vill inte chansa och hoppas på att dom går ut så jag köpte dom inte.
Ska till Piteå imorgon, tänkte kolla på Pumas sko som är en liknande sko.
Easy tone finns i andra modeller, men jag ville ha just den jag provade. Både färg och form var super snygga, hade inte mina fötter bestämt sej för att bli som dom är efter att jag fått barn då hade jag köpt dom.

Efter vi varit på byn skjutsade N hem oss och for och hämtade sina vilddjur. L har varit här och druckit kaffe, surrat och kollat resor. L kom förbi en snabbis innan hon skulle börja jobba och hade med sej en bukett blommor.

Jag måste ha varit riktigt skötsam efter alla blommor och presenter att döma.

Ska snart fara och jobba, hade tänkt vara snäll med min sambo och fixa middag innnan.
Köket bjuder på stuvade makaroner och korv. Både H och Tova älskar det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0