Magsjukan

har infunnit sej på Kolmila 22... Än så länge är det bara jag som blivit drabbad, väntar nu med spänning och hoppas att ungarna inte får det!

Trodde jag övervunnit eländet i morse, men under eftermiddagen känns det att magen inte är okej.

Det var en riktig skrutt dag igår, som började redan under natten..

Vaknade natten till Måndag av att halsen gjorde så fruktansvärt ont, höll ärligt talat på att börja gråta av att det var så ont. På morgonen var det ännu värre, kunde inte svälja och knappt prata för att det gjorde så ont.

Fick en tid på vårdcentralen kl 11, då dom misstänkte streptokocker, men som tur var så var de inte det utan bara ett ordentligt halsvirus.

Efter VC for jag och ungarna och gjorde en massa ärenden. Då vi skulle fara på Ica kände jag mej konstig och illamående, så vi åkte hem. Hann sitta i soffan en halvtimme, sen var det bara springa in i badrummet. Hade till och med turen att ha publik heeela tiden, det är rart med barn...

Kändes ännu mindre kul att måsta vara hemma första dagen jag börjar på mitt schema.. Borde iaf vara fräsch till på Fredag då jag oxå jobbar.

Tur jag har spelat in en massa på boxern kan lova att jag bor i soffan nu mer, mindre kul är det att Tova inte har så mycket att göra på dagarna. Är jag bra imorgon ska vi gå till pulka backen och åka några åk medan Sixten sover i vagnen.

Nu ska jag skypa med Syster A <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0