Pain!

Har så fruktansvärt ont i kroppen. Redan igår förmiddag kände jag att något inte stämde.

Hade jätte ont i händer, fötter och lederna. Både händerna och fötterna var och är jätte svullna, domnar, sticker och gör ont.
Lederna är jag så stel i att jag knappt kan röra mej.

Ledvärken var inte lika farlig igår under dagen, men efter att jag N och F varit på promenad igår kväll blev det ännu värre.
Kände under promenaden att jag blev stelare och stelare tillslut kunde jag inte ens vrida huvudet.

Då jag kom hem tog jag värktabletter, vilket aldrig annars händer. Att få på mej tjocksockar var ett projekt utan dess like.
 
Hade planer på att lägga mej i soffan och dricka te, men fick inte ens upp benen i soffan så jag fick vackert sätta mej i soffan med rak rygg och en massa kuddar bakom som stöttade. Hade lätt klarat av att sitta på nobelmiddagen, rak rygg med en bister uppsyn!


Bara av att gå kändes det som att kroppen skulle gå i tusen bitar. H fick hjälpa mej då jag skule kliva upp från soffan. Kände mej som om jag var minst 150 år ungefär..

Måste ringa vårcentralen eller sjukgymnasten idag.

För ungefär 1 år sen körde jag av vägen då jag åkte iväg på ett larm i en av byarna.

Sen dess har jag haft problem men nacke, axlar osv. Gick behandling hos sjukgymnast några månader och det blev bra. Har haft känningar i nacken då och då, men har aldrig haft en sån värk som jag haft nu.

Hoppas för allt i världen att det blir under dagen, får försöka att inte lyfta i Sixten mer än nödvändigt också ska jag ju jobba imorgon och hade tänkt hinna åka till Farmor innan. Så snälla, snälla, snälla kropp bli bra nu!

Hur jag ska lyckas ta mej i och ur badkaret för att kunna duscha idag är ännu ett mysterium, men som jag förhoppningsvis lyckas lösa snart


Kommentarer
Postat av: sussi

Hejsan

Hoppas du kryar på dig och att kroppen blir okej.. det är inte roligt att ha ont.Mvh Sussi

2011-03-08 @ 15:54:45
URL: http://www.sussi-hararmittliv.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0