17-03-2011

Sitter ute i solen, dricker kaffe och funderar på vad jag ska baka till den kommande födelsedagen.

Hittat en bra sida, kakrummet där finns alla möjliga olika sorters recept på kakor, bröd, långpannekakor osv.

Har hittat några sorter som jag funderar över. Sen återstår det bara att se om jag har ork att baka allt jag tänkt. När jag ändå är igång är det lika bra att baka ordentligt. H fyller år i April, så bakar jag massor slipper jag göra det då.

Bara sådär så kan jag ju meddela att på önskelistan står en KitchenaidPå riktigt så behöver jag faktiskt en sån, synd bara att den är så dyr. Ska köpa en triss och hoppas på vinst, kanske är det min dag idag!På lördag nästa vecka ska Farfar begravas, som det känns nu gruvar jag mej massor.
Har känt mej orolig och konstig i kroppen ända sen dagen han gick bort, har fortfarande svårt att förstå att han inte finns.

Vet redan nu att begravningsdagen kommer att vara den jobbigaste dagen i mitt liv hittills.

Min fina Farfar som jag saknar varje dag. Efter den dagen kommer jag nog verkligen inse att det är sant, att jag aldrig mer får träffa han, prata med han, dricka kaffe, skratta och disskutera en massa olika saker.

Varför var det just han som skulle bli sjuk!?  Förstår inte varför det ska drabba någon som verkligen njuter av livet, som alltid tagit han om sej och andra och ärligt talat är hälsan själv.

Livet är fruktansvärt orättvist!

Kommentarer
Postat av: caroline

Beklagar verkligen att din farfar gått bort! Känner så väl igen mig i det du skriver, min morfars död och begravning är nog de värsta dagarna i mitt :(

Berättade för Nova om honom härom dagen, tankarna finns hos honom ännu och saknaden är så stor! Men ett leende letar sig ändå fram när jag minns allt roligt vi haft! Kramar

2011-03-17 @ 18:25:14
Postat av: Korneliuskajsa

i sow this site while i was looking for a site with uesful information it really helped me. nice job you are doing please keep it on.

2011-09-08 @ 15:47:15
URL: http://korneliuskajsa.blogyears.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0