Skärtorsdag

Halleluja, förkylningen har äntligen börjat ge med sej 👍 
ser nu framemot att fira påsk i Kåbban med Ida, Tom  och Ola. I år blir det dock i hyrd stuga (då den smarta killen på ett tankbolag tyckte att det var en bra idé att fylla fel hus med 1,8 kubik olja.. ) men vi får nog lika trevligt i alla fall. Frida och Lovinda skulle oxå kommit, men Frida hade oturen att få magsjuka igår.. 
Typiskt då dom bara är i Sverige några dagar 😕 hoppas att vi hinner träffas innan dom åker hem. 

Har jobbat kväll i kväll och  kom sent i säng då jag vek tvätt framför datorn. Har börjar se en ny serie på netflix "orange is the new black" underhållande faktiskt. Jag har så svårt att avbryta mitt i ett avsnitt, sen är det lätt att det blir ett till efter de första. 

Nä nu måste jag försöka sova, imorrn blir det en lång frukost och plugg innan vi åker. Har gjort bort packning och handlingen så det är bara åka då det är dax! Onsdag

Haft en härlig helg i Stockholm. God mat och bra musikal, vädret har varit hyfsat. Längtade efter mina skatter och sambo, så det var skönt att komma hem igen. 
Bilder kommer senare.

Kom hem med ytterst lite shopping och med en härlig förkylning, som håller i sej ännu 😕 
Nu hoppas jag att den hinner försvinna till på fredag då vi åker till kåbban för att fira påsk med Frida, Lovinda, Tom, Ida och Ola. 

Vad har ni för påskplaner? 


Myskväll

Har "fredagsmys" med mina skatter på kolmila. Äter chips och glass ( dock äter mamman chasewnötter)  och ser en dålig film, "det regnar köttbullar 2" 
vi har " fredagsmys" idag istället för på fredag för att mamman åker till Sara med familj i Stockholm missar och fredagsmyset. 
Lagomt till min avresa får Gangstern feber! Stackars liten 😕


30-års festen gick av stapeln i Lördags. Mycket lyckat och kul, alla verkade ha trevligt och blev mätta. 
Fick en massa fina presenter oxå. Stockholmsresan med 4-rättersmiddag på Djurgårsbrunns värdshus och musikalen Flashdance är några dom. 

Tack så mycket alla inblandade för en kul kväll 🎉💃🍷 

Förberedelser

Fullt upp hela kvällen! 

Förberedelser inför morgondagen. Fixat maten, dessert, dukning och inhandling av sista grejerna. Skönt bär kl slår 17 och jag kan slappna av 

Sicko

Ligger nerbäddad i soffan med feber, kramp i magen till och från och en konstig känsla i kroppen. Mår inte alls hundra! Hungrig, men ändå inte. Har ätit 4 finncrisp sen lunch igår och är inte det minsta sugen på något. Om jag ska få magsjuka får den gärna bryta ut nu och sen gå över ikväll.. Har inte tid att vara sjuk

Dåligt...

Massa saker att göra, men för lite tid!! 

Känner att jag inte varit värst flitig sista 3 veckorna, skolan har jag slarvat med, träningen lika där.. Måste komma in i mina rutiner igen, och det är snarast! Försöker plugga matte, ett av mina favorit ämnen. Tyvärr har jag kommit långt bak & hoppas nu att jag hinner ikapp så jag klarar kursen.. Helvetesjävlaskit!!! Blir så arg på mej självSnark

Finns det något skönare än att lägga sej i renbäddad säng med thé och en bok efter en fullspäckad dag?! 
Klockan skulle bara ha varit 20.00 så att sömnkontot fått mer tid 😃Snälla

Jag vill ha semester! Ensam, utan barn, inga måsten, inte behöva tänka och fixa åt andra, bara bry mej om mej själv, om mina grejer, bara vara. 

Kan någon ge mej den semestern skulle jag vara tacksam, amen! 

RSS 2.0